00.34

2014Igår klämde mormor in 22 pers i sin lilla etta och idag trängdes hela pappas sida släkten i farmors vardagsrum, allt är som det ska med andra ord. Jag mår fortfarande inte speciellt bra och det gjorde inte min dancing Queen heller så vi har legat i soffan sen vi kom hem. Han har somnat nu och jag sitter och kikar på nya täcken till Babsan. Det slog mig hur dyrt det faktiskt är att ha häst. Som tur är sålde jag inget när jag lämnade ut henne på foder så jag har det mesta kvar, utom det som var slitet. Så på inköpslistan står ett par varma skor, ett stalltäcke och ett vintertäcke. Jag tror att jag kan komma undan ganska billigt ändå, så jag är nöjd. Ska se vad mellandagsrean har att bjuda på imorgon först, annars får det bli en beställning.
Vi skulle ju åkt till stan idag och kikat men jag vaknade och var döende till ca 13 och abz var ute på galej igår och var inte skit pigg i morse, haha. Nu ska jag nog väcka stackaren och ta med honom till sängen.
Förresten! Av farmor fick jag två jätte fina fönster/sänglampor, kastruller, skedar och en ljuslyckta och en filt av kusinerna. Alltså vi är SÅ redo att flytta nu, haha. Får jag jobbet som varit på tal så lämnar vi nog boet ganska snart. Återstår att se!

 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?