13.35

2014Beskriv året med tre ord. Svar: Stressigt och spännande!

Bästa köpet?Svar: Kanske mina springskor från Asics, privat alltså annars är det min frisörvagn från JOICO. .

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014? Svar: Oj.. Allt som har med Ed Sheeran att göra, haha!

Vem har du umgåtts med mest? Svar: Albin och Sara tror jag

Har du haft ett förhållande under 2014? Svar: Yez

Vart reste du under 2014? Svar: Inte alls! Det här året har varit tvärtemot allt jag någonsin tänkt, haha. Men vi var en sväng till Åland i somras om det räknas.

Vad var din största tabbe 2014? Svar: Det lär vara valet av min första revisor och att jag inte tog reda på mer INNAN jag startade företaget.

Vilka ser du som de största händelserna under året? Svar: Givetvis att jag startade mitt företag! Det är så jäkla sjukt att jag av alla vågade ta de steget, det trodde nog varken jag eller någon annan om mig, haha. Att se One Direction var jävligt coolt också! Och att springa midnattsloppet Så plockade vi ju hem ett. DM-guld (även fast vägen dit var väldigt enkel).

Har du blivit bättre på något? Svar: Att ta ansvar, jag har mognat som person. Att driva företag och sen har jag fått någon kick på innebandyn också och blivit mycket bättre.

Vad var extra dåligt med året? Svar: Det enda dåliga är faktiskt att jag jobbat så mycket, men jag hoppas att det lönar sig i slutändan. Jag har inte hunnit umgås med någon alls i princip.

Vad var extra bra? Svar: Att jag har hittat tillbaka till mig själv och jag kan säga vad jag tycker utan att skämmas ögonen ur mig om någon säger emot. Jag kan stå upp för mig själv på en helt annan nivå än tidigare. Jag har som blivit mycket säkrare.

Lärde du känna några nya människor? Svar: Ja! Sara, Stephanie, Paulina, Anneli, Sanna och Marina! Pappas nya hona, Camilla. Jill, Sanne, Lisa och många fantastiska kunder!

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut? Svar: Driver företag, haha dat tjat. Gick på en konstert, sprang ett lopp, trampade trampbåt och ja..

Gjorde någonting dig riktigt glad? Svar: Så mycket, så många!

Vad var din största framgång på jobbet 2014? Svar: Att jag startade företaget (och det går bättre och bättre hela tiden) och fick ett till jobb nästan på direkten där jag blir överöst med beröm.

Största framgång på det privata planet? Svar: Att jag hittat tillbaka till mig själv! Det är så jävla stort. Kanske inte helt men jag är en bra bit på vägen.

Vem saknade du? Svar: Jag saknar Filippa! Och morfar. Har haft ett morfar sug som heter duga hela året, han trodde så mycket på mig och han fick mig själv att också göra det. Han visste att jag kunde bara jag ville och jag vill så gärna visa honom att han hade rätt.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Svar: Nästa år ska jag resa mer! Tänka mer på mig själv och mina nära! Jag kommer antagligen fortsätta att jobba häcken av mig men jag vill hitta en bättre balans mellan privatliv och jobb. Jag ska lära mig säga nej.

Tror du 2015 kommer bli lika bra? Svar: Bättre!

Vad kommer du sakna från 2014? Svar: Oj.. den fina sommaren kanske.

Vad önskar du att du gjort mer? Svar: Jag önskar verkligen att jag skulle tagit ledigt några veckor i somras!  Önskar också att jag skulle träffat mina vänner mer och att jag skulle varit gladare. Jag har känt mig så miserabel hela året.

Vad spenderade du mest pengar på? Svar: Skor, skor, skor.

Och så slutligen; dina planer inför 2015? Svar:  Jag ska utnyttja min present från Abz, en hotellnatt i någon stad. Så har jag två resor inbokade, en i vår och en i höst. Jag hoppas att jag hinner klämma in en till resa, skulle så gärna vilja åka till London, men vi får se! Annars ska jag jobba som ett svin och provträna med ett nytt fotbollslag, förhoppningsvis flyttar jag ihop med Abz också! Juste, jag kanske kommer få ett nytt jobb i början på året, håll tummarna!

Vad vill du säga till dig själv inför 2015? Svar: Tänk inte så mycket, allt löser sig ändå. Våga gör det du vill.

 

 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?