15.31

2014Förbannade lördag. Hade kunder inbokade 9.30-15 men ingen av dom kom och där stod jag som ett fån. När jag ringde löshårskunden som varit inbokad since forever så hade hon ringde igår och lämnat meddelande på telefonsvararen.. Ibland funderar jag vad folk tänker med. Man borde väl förstå att jag köpte löshåret innan igår kväll? Eller? Åh, så frustrerande.

Eftersom att hela dagen genast blev oplanerad så åkte jag till Albin och lämnade av hans julklappar innan jag for vidare till stallet och red min bruna fara. Så jävla vild häst, mer vild än tam kan man väl säga. Men hon är så himla mysig, när hon vill. Nu ska jag städa rummet som inte hänt på evigheter. Jag minns seriöst inte sist jag bara gör som nu, sitter på en stol vid datan? Brutalt skönt. Ska som sagt försöka få någon ordning här inne, sen ska jag hjälpa mammsen och julstäda houset innan det blir hemmagjord pizza och pizzasallad, sooom jag har längtat efter det!
Jag tänkte på det där med hemgjord mat, som pizza då. För Albin är hemgjordpizza lika med deg och tomatsås från ICA pizza kit och sallad från pizzerian och för mig är degen, tomatpurén, sallad och sås gjort från grunden. Konstigt att det kan vara sån skillnad. Han säger att det är mycket smidigare med pizza kit men det är både bättre och godare när allt är hemgjort, tycker jag i alla fall. Bokföringen ska göras ikväll också, it's a hallelujah moment. DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?