21.34

2014Okej, julafton blev inte så hemsk som jag trodde. Men jag var fortfarande så där jävligt förbannad kvällen innan och på morgonen. Jag hatar när folk ljuger och det blir som ett jävla påhopp. Fyfan.

I alla fall! På morgonen tog jag med mig Maya och åkte till salongen och fixade oss och hämtade en julklapp som jag glömt där. När vi kom hem igen så var mormor här och strax efter kom pappa också. Det blev som alltid julbord och paketöppning. Jag fick så fina grejer! Långkalsonger. vantar till stallet, en morgonrock, en smoothiemixer och en extra behållare till den, ett tidtagarur, lotter och pengar! Precis vad jag önskat mig.

Senare på kvällen åkte jag till Månkarbo i stormen, det kändes verkligen som att man åkte i en tunnel hela vägen. Där fortsatte myset med paketöppning innan vi somnade till The maze runner. Albin fick ett fuck cancer armband, en tröja från Adidas och en Nesspresso kaffemaskin av mig som han blev super glad över, hjärtat. Och vet ni vad jag fick av honom? En ufinder, EN KOMATTA!! och en hotellnatt på valfritt hotell i valfri stad, alltså hur fin är inte den där människan? Big love. Jag fick en jätte fin ljusgrej att hänga i fönstret och en liten prydnad av hand föräldrar. Så fina!

Idag tänkte vi åka till stan men vi ångrade oss när vi insåg att vi skulle få stressa genom hela stan för att hinna någonstans. Vid 15 bjöd mormor på mat, alltså ingen lagar mat som mormor.  Uöver julbordet hade hon en stor lasagne, fläskfilé med potatis och sås, efterrätt (ris a la malta, glass, chokladpudding, grädde och frukt) och efter det kaffe och kakor, haha. Helt makalös, det värsta är att alla är såååå himla gott så man ligger nästan och grinar innan man åker hem, haha. Vi kom hem för en stund sen och då var det full rulle till stallet för insläpp, så mysigt men kallt!

Nu sitter jag och Maya i soffan och äter choklad och halvkollar på så mycket bättre. Här tänker jag spendera resten av kvällen också. Imorgon ska vi till stan innan det blir middag och julfirande hos farmor med kusinerna, farmor, pappa och Camilla.
Han är så jävla snygg, helt makalöst. Så fin i tröjan också :)
haha jag är så nöjd! Bästa bästa.

Här spenderar vi resten av kvällen/livet som det känns nu, haha.
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?