22.09

2015Vilken vecka det här har varit! 
Det har verkligen vara fullsmockat på salongen hela veckan, idag tog jag veckans sista kund som, så många andra, önskade ljusa folieslingor. Det tar fram alla vårkänslor i mig och det är så fint! Jag har haft min första "riktiga" praktikant också, så jäkla kul! Så roligt att få lära ut det jag har lärt mig, ge konkreta tips och bara berätta varför man gör vissa saker. I måndags fick jag in min nya kollektion också! R+Co som är fantastiskt roligt att utforska! Funderar på om jag ska gå någon kurs med r+Co om dom anordnar en i närheten.  Jag har tagit ur löshåret också! 1 maj skulle det ha blivit 6månader med håret, rest in peace och så saknat det är. Känner mig tom i själen och kal på huvudet. 
Vet ni vad jag gjorde i onsdags då? Tränade fotboll! Med Månkarbo brudarna, det kändes ju att det var två år sen sist haha. Det blev en mjukstart iallafall eftersom att jag jobbade i torsdags när det var träning, på det igen på måndag bara. Som jag längtar! 
I fredags efte gymmet mötte jag Johan för lite frukost på Waynes, så himla mysigt! Haha alltså vi har saknat varandra lite för mycket senaste tiden. Sprang på honom en snabbis på krogen i lördags och fick världens längsta kram sen var det kört, så nu är vi som piff och puff igen (okej inte riktigt). Han berättar alla sina lamm historier och sånt snusk som han vet att jag älskar att lyssna på. Men den här kontrasten mellan oss är helt galen, haha. Han pluggar ekonomi på en fin skola, bär långrock, skjorta, finskor och portfölj. Jag har två jobb, bomberjacka, trasiga jeans, sneakers och ryggsäck. Han kollar på lägenheter för 1,7 mille och jag gnäller om hyran på en lägenhet är mer än sex tusen. Vi har så olika liv, så olika syn på saker men fan vad roligt vi har ihop när vi väl ses. Han är och kommer förbli den finaste killkompisen jag har.
Nu sitter jag på bussen till abz och ska precis hoppa av, hörs!


 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?