13.49

2015Vilken jävla vinst vi slog till med igår, 21-2 mot Arlanda, helt klart godkänt! Jag fick mig en flygtur mitt på planen och passade på att skalla golvet  när jag landade, blev lite snurrig men tänkte inte mer på det. När adrenalinet släppte kände jag att fan, det var nog axeln som fick mest stryk ändå. Kan inte lyfta armen eller vrida på den, så sjukt frustrerande. Som tur är så har jag tid hos naprapaten på onsdag, väldigt passande. 
Efter matchen svirade jag om och åkte till Tolfta och hämtade min favorit grabb, Sander! Och hans vänner. Så åkte vi till Håkon och firade honom lite med tacos och biljard. Sen ville dom ha skjuts till Tierp, så jag åkte till mormor och somnade på soffan och vaknade vid halv två och hämtade dom i Gävle. Vi tänkte vara vakna till fyra och kolla på the mauler meen det var tur att man inte var det ändå kanske, hörde att det blev en snabb match. Stackarn, still love u Alex.  
Albin vaknade inatt och jar spytt konstant sen dess, stackarn. Hoppas att han fick i sig något tokigt igår bara så att det inte är magsjuka. Men det känns inte som det för han är pigg annars. DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?