23.38

2015Undra om man någonsin kommer sluta känna sig plufsig? Det verkar vara helt jävla omöjlig. Man hittar alltid något nytt att klämma lite på känns det som. Får byta lite strategi och springa som fan istället. Deal fridis.  
Jag funderar också på hur gammal jag är egentligen, för om ålder bara ör en siffra så är jag nog strax över 50 i både kropp och själ. Iofs så gillar Jah varken rödvin eller kaffe så jag är nog evigt ung ändå. 

Gym, jobb, mat, innebandy, sova. Det ör väl typ vad som händer i livet just nu. Är så jävla stel så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Imorse vaknade jag av att det kändes som att jag hade knölat ihop mitt nyckelben, obeskrivlig smärta, jag trodde ärligt att den var av?? Vidrigt. Men jag fick liv i den när larmet ringt ungefär tio minuter. Imorgon får jag sällskap på gymmet! Sen ska jag fixa pass, jobba en sväng och gratta pappsen på födelsedagen! 😊


God lunch idag iallafall! Kycklingsallad med solrosfrön, linfrön och chiafrön. Har dom där fröna på allt nu för tiden, säkert bra på något sätt.


 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?