Never let go of your dreams

2013Nu så, med ny design och lite nya kategorier som väntar på att fyllas på så hoppas jag på att bli mer taggad till att blogga. Det skulle vara fint med en gammal blogg att läsa när man är 90 barre, haha. Dock är jag lite (läs väldigt) irriterad på att jag inte får ut strecket under rubriken, antingen in i mitten eller bara få det längre. Orkar inte pilla längre nu iallafall, så det får bli en annan dag. Men vet någon hur man gör så skulle det vara guld!  Bilderna i headern är inte mina, de är fram googlade, haha jag är ingenting utan google ♥♥  Det är alltså bilder på tre av mina favoritsaker jag knycklat ihop. Solnedgång, drömfångare och rymden. Underbara ting. Texten nertill är också viktig, utan sina drömmar är man ingenting. Man måste våga drömma. 
 
Edit: Hallelujah! 5min efter att jag publicerade det här så kom jag på hur man gjorde, haha. Klapp på axeln.
 


soulie

2013 
Vad som än händer i livet så kommer jag alltid att älska dig mest av allt (efter mamma).


dreams

2013Dagens: riva tapeter! Haha, det är faktiskt roligare än det låter, eller så är det bara jag som är för lättroad. Har precis krypt ner under en filt och kollar på barnprogram med Maya och katten. Har också kärat ner mig i ett gäng amstaffs, så otroligt sjukt jävla fina hundar. Blir helt till mig när jag läser annonser, haha. Åh, längtar tills det är min tur.
bild: google
 
 
 


hello world

2013Vilken vecka! Vilken fin vecka. I måndags bar det av till grönalund med Albins familj, sjukt kul! Körde in i 'fel' parkeringshus och trodde att vi skulle få lämna kvar bilen där, haha. I tisdags vart det bad i ubblixbo och i grustaget i vendel, ett tips bara, bada aldrig där. När vi kom upp så var våra fötter fulla med blodiglar, höll seriöst på att spy när en igel sög sig fast i Linus fot när han försökte dra bort den, så vidrigtt! Grattade både min kusin och min farmor på födelsedagen. Farmor bjöd på pizza samtidigt som en fyllegubbe berättade hela sin livshistoria för oss, haha. Hann med en sväng till gymmet på kvällen också, lovely! Skjutsade farmor till sjukhuset i torsdags och det blev en hel dag i stan efter det, mat på ikea och lite lätt shopping. 
Igår tog jag med mig Abbebabbe och åkte till västerås till Denise för att hänga på cityfesten som var hur kul som helst! Petter, Qulinez (?) och lagom mycket av det goda, haha sjukt kul iallafall. Kom hem vid halv sex idag och skjutsade mammsen till sina väninnor som ska iväg och göra flustrer osäkert, haha. What means that jag blev barnvakt. Åkte till ica och köpte lite gott (tänkte vara världens bästa barnvakt), kom hem, gjorde nudlar åt henne och nu somnade hon. Vad up med allt det andra då? Mer till mig! 
Förresten, grattis till alla nyblivna mammor där ute, såg att en hel del har kläckt nu! 

 
 
 


smile because it happend

2013Har fått för mycket klagomål på att bloggen är dåligt uppdaterad. Så jag passar på nu medans jag ändå är vaken och har tillgång till dator. Har inte riktigt funnit blogg suget sen min dator pajjade och jag får springa runt i hela huset för att försöka hitta en ledig. Å andra sidan så gör jag inte så intressanta saker om dagarna, så ni missar inget, haha. Har väl iallafall tagit studenten som ni säkert förstod med de 3,4,5? inläggen med samma bilder, där flippade datorn.Varit i västerås och kikat på Denise och Linas student och hjälpt till med att fixa hår till balen. Färgat hår (mitt eget och andras) och shoppat. Har hängt en hel del med Albin, fiskat och bara varit. Tränat en del, planerat en del, skrivit in mig på arbetsförmedlingen (hejja arbetslösheten!) och igår var det midsommar vilket innebar kranspyssel på morgonen, lite tårar, dans runt stången och middag, jordgubbar, kubb och mys hos Marsharna. Fin dag och kväll. Idag har vi bara myst, sen åkte jag hem, myste ännu mer och smed planer med mammsen. Imorgon börjar vi riva i vardagsrummet som äntligen ska renoveras lite, välbehövligt!  Jag lovar av hela mitt hjärta att jag ska bli lite mer aktiv. Mest för min egen skull faktiskt. Minns knappt vad jag gör om dagarna och det har redan gått 19 dagar sen jag stod och vrålade av lycka på ett flak i uppsala, det är helt klart den bästa känslan jag någonsin haft i kroppen. Åh, skulle göra det tusen gånger om. Juste! Jag och Albin hade 4 månader här om dagen, tänka sig. Tiden har gått så sjukt snabbt och varit så sjukt underbar. Han är underbar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


lyci

2013Eftersom den här datorn inte är vad den en gång var såi tänkier jag inte skriva så myciket då den gillar att sätta in ii:n överallt. iBjuder iistället på ilite bilder från studenten oich låter dem tala för sig själv. Kommer saikna er brudar!
 
 
b
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


lyciliga dagar

2013Eftersom den här datorn inte är vad den en gång var såi tänkier jag inte skriva så myciket då den gillar att sätta in ii:n överallt. iBjuder iistället på ilite bilder från studenten oich låter dem tala för sig själv. Kommer saikna er brudar!
 
 
b
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


sweet life of mine

2013Haha alltså jag känner mig så ytlig  när jag läser andras bloggar. Dom som skriver så fint om sitt liv, vad som händer osv. De senaste halvåret har jag iprincip bara skrivit om plugg här inne, hur kul det är på en skala kan ni ju säga mig, haha. Iallfall så är det bara 3 dagar kvar och jag var som vanligt ute i sista sekund och letade kläder. Men man är ju rätt skillad, beställde hem en halvdan klänning och ett par stört snygga skor. Klänningen var 300 gånger snyggare i verkligheten och skorna.. åh, skorna! Och båda satt perfekt! Har även färgat håret och fixat naglarna, det här är så sjukt. Jag är taggad så att jag spricker!  Pluuuus att världens bästa fixade en biljett till BJ till mig, me love you long time!
 Senaste inläggen ?

Kategorier ?

Mitt arkiv ?

 • 2017 02
 • 2016 01 02 03 12
 • 2015 01 02 03 04 05 06 07 08 10
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • 2013 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 12
 • 2012 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ?

  Design & layout ?

  Bildlänkar ?

  1, 2, 3, 4, 5