that's how it goes

2013tjenaaaaa, godis full med mun tänkte jag skriva, men ni förstårrr. Ska snart glida över till pappsen för årets andra påsk middag, ful i håret som vanligt. Det är väl den största nackdelen med att spara ut håret - man vill inte göra ett piss med det, då får det vara fult sålänge. Det har iallafall växt på sig lite! Påsk annars då, det måste vara något påhitt för att få mellan landa och så att man inte ska sakna ihjäl sig efter julafton, något sånt. Lär väl svira om till något mer acceptabelt än mjukisbyxor och trasiga strumpor. Puss
 


*****

2013Ibland är det svårt att acceptera saker som händer, även fast man vet att man måste. Svårt att förstå och svårt att släppa taget. Släppa taget om något man älskar, något man behöver och aldrig vill förlora. Men jag är inte redo än. Jag tror inte att någon av oss är det, egentligen. Maktlös.
 
Försvarsmekanism #1: skratta.


you make me feel like

2013Låg och pratade med Albin om vad vi gjort senaste veckan, då funderade jag på varför jag inte bloggat något. Jag minns inte ens vad jag gjorde i måndags. Okej nu ljög jag, men ni förstår vad jag menar. Det känns som att tiden inte räcker till. Har miljoner saker att fixa klart till studenten och så många träningar att jag knappt hinner med hälften. Klagar dock inte, bara konstaterar. Jag tycker om att ha fullt upp, något att göra hela tiden men ibland vill man bara sitta på asset och inte göra något alls. Typ som nu.
 
Sen sist har jag iallafall genomfört modevisningen vi planerat så sjukt länge, och det blev så bra! Det kommer bilder så fort jag fått tag i dem. Jag har tagit körkort och blev verkligen överdrivet glad när han sa att jag blev godkänd. Hoppade på stackarn och kramade honom, haha. Vilket såklart innebär att jag glidit runt en hel del. Tur att jag har en snäll farmor som jag fåt låna bilen av! Mycket annat händer också vid sidan om, både bra och dåliga saker. Vi planerar flytt för fullt, så vi kommer väl glida runt på världens alla husvisningar snart. Planerar resa, funderar på hur jag ska få ihop studenten över huvud taget samtidigt som det enda jag vill är att rita hela dagarna. Jag har ny mobil för tillfället också, min pappa och farbror var lite för hjälpsamma och skulle byta högtalare på min iphone men det slutade med att betterisladden inuti telefonen gick av, därför går jag nu runt med en htc windows phone i fickan och förstår ingenting. Förhoppningsvis är min bebis på bättringsvägen iallafall! ni får en bild från lagfesten som var för några helger sen också, fulla och glada!
 


come morning light

2013Fick en fin överaskning när Albin kom och kröp ner bredvid mig halv tre inatt, utslängt från krogen och ensam. Haha, stjärna! Har haft världens mysigaste dag och nu gled han precis hemåt eftersom att jag har match halv nio imorgon bitti. HALV NIO. Eller det är samling då iallafall.. men ändå! Haha, jag är verkligen ingen morgon människa. Men jag är taggad som ett as, så det kommer bli grymt!

 


straight down the line

2013För skön dag, är dock hur trött som helst nu. Efter att ha legat som ett stök i ungefär en vecka var det skönt att få komma igång lite igen. Har varit till Bikbok och Carlings för att prata lite om modevisningen som är om precis en vecka idag! Helt galet. Har även gymmat med min fina och sedan klippt honom och hans bror på  förfesten innan dom drog till Allstar. Albin var så fin så jag knappt ville släppa honom, haha åh tuss ♥ Har varit förbi jenny på salongen en snabbis också! och äntligen har jag tagit mig för att köpa ett smyckeställ. Har halsband överallt  så det var verkligen på tiden! Nu funderar jag på om jag ska fortsätta rita eller om jag ska sova. Kommer säkert fortsätta kolla på barnen i bullerbyn, haha för mysigt. Måste köpa ett skissblock också, någon som har något tips på ett fint/bra? Prio trettiofyra. Juste, var till mormor en sväng och tog mysigaste badet också. oh my vad jag älskar skum.
 
 
 Senaste inläggen ?

Kategorier ?

Mitt arkiv ?

 • 2017 02
 • 2016 01 02 03 12
 • 2015 01 02 03 04 05 06 07 08 10
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • 2013 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 12
 • 2012 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ?

  Design & layout ?

  Bildlänkar ?

  1, 2, 3, 4, 5