20.37

2014Herregud, igår hade vi barnensdag på salongen och jag var generös och tog 150kr/klippning för att fler ska ha råd. Där stod jag med kö hela tiden och när klockan slog 16 hade jag klippt 22 barn. Sweet Jesus.

Idag började det med kaos på salongen, dubbelbokad pga internet knas så jag fick klippa ikapp kan man ju säga. Dagens enda färgning såg ut att bli sååå himla fin, så slängde Jag på en nyansering som jag använt tusen gånger och håret blir knallila. Det satt sig som berg även fast det bara har på en minut. Så jäkla sjukt! 

Eftersom att det landade väntade abz i två timmar på salongen på mig, haha finaste. Vi drog till stan, bilen dog på Max parkeringen utan anledning, när  vi fick tag i Erika så hade Denise startkablar i sin bil och mär dom skulle komma så startar bilen?? Haha. Vi har iallafall hunnit med några timmar på Gränby. Jag spontanshoppade ett par skor från vagabond för 850kr men när jag kom till kassan hade dom preciis satt dem på rea så jag fick dom för 600 riksdaler, värsta kapet tyckte jag givetvis, haha. En tröja fick jag också med mig hem och lite julklappar. Självklart bingolotter också! Lagom lycklig nu. 😏🙏


 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?