The maze runner

2014Sen när blev "hemma och vara sjuk" lika med hemma och betala räkningar och pyssla om bokföringen och allt annat man inte hinner med om dagarna, haha. Det är ganska overkligt ändå. Jag tänkte på det igår, att jag av alla jag känner fick för mig att starta ett företag? Det hade jag inte gissat för två år sen. 
... Skulle jag skriva i fredags men jag verkar både glömt skriva klart och publicera det. Smart!

Igår fyllde lillan år! Hela åtta år blev hon. Tänka sig, min llla plutt. Hon fick en biovistelse av mig och Albin och en iPhone 4s av mamma och pappa, så nu jäklar är hon mallig! Haha.  
Imorse vaknade jag upp bredvid prins charming, båda var mycket bättre än i fgår! Så skönt. Så jag åkte med Filippa till Uppsala och blev bjuden på mat och bio! Tack, tack och tack tusen gånger om! Du är bäst. The maze runner hette filmen och var skit bra! Maten löd kinesiskt och var lika god som alltid. Haha påväg till tåget fick jag... soppatorsk! Haha, så pinsamt. Jag skyller faktiskt på att bilen är totalt sönder och inte borde få vistas på gatorna, haha. Tanken har till och med börjat läcka nu, lovely! Nu har jag äntligen förstått hur man byter header igen, fyfan så dum jag var som inte såg det. Glömde gå in på stilmallen :))) haha. Sleep tight.

 
 

 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?