11.03

2015Nu är det mycket på schemat och jag är SÅ taggad!
Sen långt innan jag åkte till Las Vegas har det varit ofantlig stress dygnet runt, jag har bitit av varenda nagel och fått magkatarr,  bara det säger ju en del. Nu känns det som att det snart lättar lite iallafall!
Imorgon ska jag äntligen få bli lite ompysslad med en ansiktsbehandling hos Sara och sen ska jag direkt vidare och få fina naglar hos Linnéa. Fotbollsträning på det så är dagen toppad! 
Redan på måndag går flyttlasset och hur sjukt är inte det? Jag är så galet taggad nu, så långsam väntan så äntligen får vi snart vakna bredvid varandra varenda dag. Jag får närmre till jobbet och till träningarna, win!
På helgen efter kommer vi ha ett event med salongen som kommer bli så kul! Slänger upp reklam om det på vår facebook sida kanske redan idag!  Samma helg fyller jag år och några dagar efter får jag äntligen gå till naprapaten. Jag försökte boka tid där innan jag åkte till Mallorca i slutet på Maj, men det var så svårt att få tid hos honom och när han väl hade en lucka kunde inte jag. Så ni förstår ju denna eviga väntan. Och när jag slutar jobba ska jag med mammsen till stan, vilket inte har hänt på år och dar. Sen får jag träffa lippis ikväll, NI HÖR JU!
Det var längesen jag kände mig glad över huvud taget men nu är det faktiskt på riktigt och det ska hålla i sig. Man måste ta hand om sig. Ingenting annat är viktigare.
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?