9.05

2015Att leva under tidspress har sina fördelar ibland faktiskt. Jag vet till exempel exakt vad jag hinner på en, två, sex eller tolv minuter. Alltså verkligen på pricken, är extremt bra på att gissa vad klockan är eftersom att jag alltid räknar minuter. Det är rätt drygt ibland också men smidigt! Tror dock att det är därför jag är så stressad hela tiden. 
Vaknade i vanlig ordning innan klockan ringde, så strax innan halv sex slog jag upp ögonen och intog frukost. Efter ett svinigt bra pass på gymmet och 13 minuter solarium så sitter jag på tåget mot salongen! Försöker få någon slags grundfärg till Thailand, jag var ju knappt ute i somras, de få dagarna jag var ledig så var det dåligt väder så jag har levt på spraytan och är vit som snö. Japp. Men nuså! Så lyser man inte iallafall. 
10-15 på salongen och 16-21 på andra jobbet, Jag har knappt en ledig timme förens på fredag, då slutar jag faktiskt 16 och ska åka och fixa naglarna efter det, som jag längtat! Alltså jag fattar inte att vi åker om en vecka! Helt galet.
Förresten, jag har ju pressat in folk på salongen för att hinna dra in lika mycket cash som jag brukar göra på en hel månad, på ~15 dagar. Och vem har lyckats? 😏🙏


Lippis taggade mig i den här, haha i wish 🙏 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?