00.14

2015Hahaha alltså igår, det var så jävla sjukt.  Albin fes när vi skulle sova, så luktade det så äckligt att alltså jag trodde att jag skulle stryka med. Så jag gömde mig under täcket och fick panik för att det luktade så jävla illa och det bara pös upp mer under täcket, så jag blev skit arg på honom. Typ 10mim senare fes jag (mysigt par, skyller på pannkakorna) och upptäcker att Albin inte ens ligger under mitt täcke(!!!) och samma lukt kommer igen, så det var alltså MIN fis som luktade helvete. Började asgarva och kastade mig mot byrån för att snabbt få tag i en Victoria secret (dom döljer allt), tar upp den i luften och trycker två snabba. Så-jävla-klart MITT I ÖGAT PÅ MIG SJÄLV!! Hahah ni förstår nog inte hur mycket vi skrattade, Albin shippade efter andan och grinade nästan, haha. Det var skit lätt att somna sen :))) hahah.

Imorse fick jag iallafall med kraken upp vid sju för lite gym! Jag gjorde mitt pass sen körde vi lite tillsammans, skönt med lite sällskap ibland! Väl på salongen fick jag ansiktsbehandling, massage och blev sprayad. Så galet skönt. Var dubbelbokad hela eftermiddagen sen vilket inte var så kul, man gör inget bra jobb när man försöker sätta i färg på en samtidigt som man sköljer ur på en annan. Men jag klarade det iallafall. Är så nojjig över min nyansering bara, tycker att den ofta slår över och har sig. Inte kul alls, ska försöka få till en kurs för färgen. Det borde dom faktiskt bjuda på när man köpt startpaketet, tycker jag!
När jag kom hem från jobbet vid halv åtta så var Denise och Emil här så vi har kikat på film hela kvällen, så mysigt så! 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?