23.25

2015Ikväll sover jag på jobbet igen, det spökar här så det är aldrig att bara gå och lägga sig utan först blir man vettskrämd av något, svettas och ringer alla på kontaktlistan. Typ. Idag har det smällt utanför sovrumsdörren otaliga gånger så tillslut trodde jag att det var någon boende som vaknat och busat lite. Så jag ropade "men hallå?" Och vad händer? Det bara smäller till i taklampan ovanför mig sen kom det som en kall vind och drog förbi mig. Jepp. Ni fattar varför man inte sover sp bra här va? 

Annars går all vaken tid till att planera lägenheten! Jag är så jäkla taggad! 

Förresten så var tog jag och tequila en springtur idag, 7,5km vet ni hur lång tid det tog? 46min. Alltså 46 minuter?! Nackdelen med att springa med en hund som 1. Är slö. 2. Blir akut bajsnödig så fort hon rör sig. 3. Måste lukta och slicka på ALLT. 
Fast det värsta var ändå när vi sprang genom tobo, där blev vi attackerade av en annan hund? som morrade och bet och japp, var en hundjävel helt enkelt. Tur att tilan är som ett lamm så hon satt sig fint medans jag skrek åt den andra hunden. Sen kunde vi fortsätta. Fortfarande.. 46min.. 


Puta med läpparna och sväng med löshåret DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?