19.46

2015Livet är underbart. Jag börjar förstå det mer och mer för varje dag som går.
Jag har välkomnat mitt gamla jag tillbaka med öppna armar och jag rör mig utanför bubblan som jag hållt mig i alldeles för länge. Igår hade vi internmatch med fotbollen sen lagfest och utgång. Som alltid med mif dam, sjukt roligt! Det är dom mest fantastiska människorna jag vet. 
Idag har jag spenderat lite tid på jobbet och resten med abbe, min fina, fina. En sväng till stan fick avrunda den här veckan så nu ska jag skruva sängbord medans han spelar. Fair enough 😂

23.26

2015Jag hittade precis min gamla Spotify lista. Jag vill gråta, skratta, jag får ångest, det hugger i bröstet samtidigt som jag blir lycklig och lugn. Jag kan inte förstå att det finns så mycket minnen och känslor i musik. Det är som något oklart i det självklara. Men när from first to last - Emily hoppade igång fick jag hjärtat i halsgropen. Bröstet blev två storkekar mindre och jag ville bara försvinna. 
Jag älskar den låten. Men jag mådde så dåligt när jag lyssnade på den så det blir bara en ångestfylld kärlek av alltihopa. Det har inte slagit mig förens nu hur dåligt jag faktiskt mådde ett tag. Jag är så tacksam att jag föddes med tankesättet jag faktiskt besitter. Jag grubblar inte, jag blickar nästan aldrig tillbaka. Men när man väl gör det så funderar man faktiskt vad som var påväg att hända. 
På något konstigt vis så längtar jag tillbaka dit, det var liksom en helt annan värld. Spännande och outförsägbar. 
Otroligt vad några år kan göra med en, nu får jag vakna bredvid min trygghet varenda dag. Jag är trygg, jag är älskad och jag mår fruktansvärt bra. 
När vi tjafsade om disken här om dagen förstod jag verkligen hur små problem jag egentligen har.  Sen finns det självklart saker som får mina ögon att fyllas med tårar titt som tätt men allt kan faktiskt inte vara bra, det får man lära sig. Och sen får man lära sig att leva med det också. Livet är fantastiskt.

21.36

2015Godkväll, god fredagkväll! 
Trots att det är fredag så ville jag inte gå hem från jobbet idag, jag har såna dagar. Jag har världens mest fantastiska jobb och kollegor! På riktigt, alla borde vilja jobba på salong. Vi bara myser omkring hela dagarna och sen Claudia kom (min nya frisörkollega!) så har jag ett bollplank också. SÅ skönt! Som idag, jag stirrade mig blind på en herrklippning och tyckte att vad jag än gjorde så blev det inte bra. Till slut insåg jag att  det inte blev bättre än så idag, släppte iväg honom, han var nöjd men jag kände mig under råttorna. Så klampade jag iväg till Claudia helt förskräckt och det visade sig att hon tyckte att dert var ett helt fantastiskt fint jobb. Då blir man både glad och lättad. - Paus, Simon sjunger på idol. 
Så. Åh, jag älskar Simon! Hoppas han vinner. Filosofisk med flummiga kläder och sug i blicken. Helt i min smak.
Vart var vi? Salongen ja. Miss C tog hål i mitt öra idag också, högst upp i brosket. Det gjorde inte alls så ont som alla påstår att det gör. Fast det kanske är som Albin sa "dig skulle man kunna köra igenom ett spett i kinden på utan att du skulle märka det". Jag tror att det ligger något i det. Jag vet inte om jag har otroligt hög smärttröskel eller om jag bara tycker att det är onödigt att gnälla. Kanske både och. 

Nu är vi inflyttade sen en månad och långt ifrån klara. Det här med tavlor osv har inte ens kommit på tal än, haha. Men när vi får tag i en borr så smälller vi väl upp något. Kanske ska beställa en tavla när jag ändå är i internet-shopping-tagen. Mjarå. Vi hörs

Senaste inläggen ?

Kategorier ?

Mitt arkiv ?

 • 2017 02
 • 2016 01 02 03 12
 • 2015 01 02 03 04 05 06 07 08 10
 • 2014 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • 2013 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 12
 • 2012 04 05 06 07 08 09 10 11 12
 • Mina länkar ?

  Design & layout ?

  Bildlänkar ?

  1, 2, 3, 4, 5