21.36

2015Godkväll, god fredagkväll! 
Trots att det är fredag så ville jag inte gå hem från jobbet idag, jag har såna dagar. Jag har världens mest fantastiska jobb och kollegor! På riktigt, alla borde vilja jobba på salong. Vi bara myser omkring hela dagarna och sen Claudia kom (min nya frisörkollega!) så har jag ett bollplank också. SÅ skönt! Som idag, jag stirrade mig blind på en herrklippning och tyckte att vad jag än gjorde så blev det inte bra. Till slut insåg jag att  det inte blev bättre än så idag, släppte iväg honom, han var nöjd men jag kände mig under råttorna. Så klampade jag iväg till Claudia helt förskräckt och det visade sig att hon tyckte att dert var ett helt fantastiskt fint jobb. Då blir man både glad och lättad. - Paus, Simon sjunger på idol. 
Så. Åh, jag älskar Simon! Hoppas han vinner. Filosofisk med flummiga kläder och sug i blicken. Helt i min smak.
Vart var vi? Salongen ja. Miss C tog hål i mitt öra idag också, högst upp i brosket. Det gjorde inte alls så ont som alla påstår att det gör. Fast det kanske är som Albin sa "dig skulle man kunna köra igenom ett spett i kinden på utan att du skulle märka det". Jag tror att det ligger något i det. Jag vet inte om jag har otroligt hög smärttröskel eller om jag bara tycker att det är onödigt att gnälla. Kanske både och. 

Nu är vi inflyttade sen en månad och långt ifrån klara. Det här med tavlor osv har inte ens kommit på tal än, haha. Men när vi får tag i en borr så smälller vi väl upp något. Kanske ska beställa en tavla när jag ändå är i internet-shopping-tagen. Mjarå. Vi hörs


 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?