Back to blogin'

2016ALLTSÅ!! HEJ!

Jag blev precis lagom glad. Hade skrivit ett helt "I'm back" inlägg så lyckades jag trycka på någon knapp så allt försvann?? Haha, det kanske inte är meningen att jag ska göra sånt här helt enkelt, men så får det bli ändå. Jag blev så nostalgisk när jag kollade igenom bloggen så jag bestämde mig för att det var dags att köra igång igen.
Jag är i något konstigt skede i livet och vill förändra allt så det passar ju bra när man inte riktigt vet vilken ände man ska börja i.

Igår blev det sent på jobbet, var hemma strax efter åtta och då dök Sabina förbi, kikade på idolfinalen och snakade skit. Tänk att det är så mysigt att bara hänga ändå. När hon åkte hem vid halv ett fick jag något städutbrott och städade köket och toan i två timmar innan jag deckade i sängen, haha. 
Imorse kom Sabina tillbaka och drack smootihe innan vi drog iväg på värmeyoga! Alltså vilken grej! Jag visste inte riktigt om jag höll på att dö eller om det faktiskt var så jobbigt att yoga.. Men jag överlevde tydligen så vi köpte lunch på Royal innan vi åkte hem igen. Jag tänkte ju att man skulle "kickstarta" lördagsmorgonen med yoga men jag kan ju säga att jag sov sött i tre timmar efteråt, haha så sjukt. 
Planen var att åka till Uppsala och köpa julklappar meeeen det får bli en annan dag. Abbe var på julbord med jobbet igår så han var inte riktigt i form han heller.

Jag ska stirra mig bild på mina naglar en stund innan jag somnar. Jag ska göra nya på torsdag men jag har alltid sån besltsångest.. Vilket problem. Godnatt!


Jag hade inte någon passande bild så det blir väl den minst passande från när vi var ut sist, heho. Mia vinet! Prova det. 

 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?